6 Aralık 2011 Salı

16 hafta 1 gün

rutin kontrolumuz için doktor gittik. aynı zamandada heyecanlıydık, cinsiyet belli olabilirdi eğer gösterirsen. uzun upuzun bir beklemenin sonunda 2 saat geçikmeli olarak seni gördük. öyle tatlı öyle hareketliydinki.ellerinle yüzünü kapatıyordun yine.

yukarıda elin ve ayağın var. işte böyle heyecanla parmaklarını saydık. kalbine, pankreas, midene, kafana baktık. daha sonra doktoru cinsiyetini görmek için epey uğraştırdın bebeğim. bacaklarını kapatıyordun. epey bir uğraş sonunda doktorun dediği "beşiktaşlı bir oğlunuz olacak" ile acayip sevindik. her ne olursa olsun, önemli olan sağlıklı olmandı, sağlıklıydın. boyun 13,5cm 'di.
şimdilerde sağlıkla seni bekliyoruz. alınacaklar var. yavaş yavaş ihtiyaclarını tamamlamaya çalışıyoruz. sağlıkla sana kavuşmak istiyoruz babanda bende. isim düşünüyoruz birde tabiii, ne kadar zor bir kararmış isim bulmak. aklımızda bir iki isim var. bakalım ne olacak. seni çok seviyoruz. sağlıkla kavuşalım birbirimize canım oğlum.


1 yorum:

  1. Tebrik ederim.. Dilerim sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi.. ben de ilk izleyici oldum ya, depmesin yağlı boya.. çok severim bu keyfi:)

    YanıtlaSil