1 Ekim 2011 Cumartesi

7 hafta 2 gün

bugun heyecanla 10 günü bekleyemeden. hangi doktora gideceğimizin kararını verince, bundan sonra seni bize gösterecek doktora gitmeye karar verdik. kafamızdaki bir sürü soru ve korku ile beraber erkenden yola çıktık. anne olmak demek endişelenmek demek. içimde yaşadığım seni kaybetme korkusunu düşünmek istemiyorum. aklıma kötü şeyler getirmemek, kötü şeyler düşünmemek istesemde bir yandan düşündüğümde sürekli dua ediyorum. doktorumuz gittiğimizde kafamızdaki soruları sorduk cevap verdi teker teker. folic asit konusunda içmem gerekdiği, balık yağının erken doğumu engellediğinin kanıtlandığı bu yüzden içmemin iyi olacağını, eleviti ise şimdilik önermediğini yediklerinden almaya çalış dedi. 3 saatte bir yemek ye, her saat başı şu iç dedi.ve dikkat et kendine dedi..
ve seni gösterdi bize şuan fasulye kadarsın. kalbinin atıp atmadığını sorduğumda gözüküyor bak dedi ve gösterdi. o minicik kalbin hızlı hızlı atıyordu. sonra kalbinin sesini dinletti. bu duyguyu anlatamam sana mutlulukdan gözlerim doldu. insanın içinde bir kuzunun oluşması ve kalbinin atması tam bir mucize gerçekten.
allahıma bir kere daha bin şükür ederimki bu duyguları bize yaşattığı için, sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin bize seni bize veren rabbim. ve başta nazlı teyzen ve zehra teyzen olmak üzere allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguları yaşatsın.
ve sonrasında hamilelik tahlilleri verdi. 4 tup kan ve idrar tahlili verdim. pazartesi göstereceğiz doktora...umarım onlardada hiçbir sorun çıkmaz. sağlıkla ve zamanında sana kavuşmak istiyoruz biz canım. sen şimdilik sımsıkı tutun,sağlıkla büyü...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder